Σχολή Θετικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
sxolithet@uoi.gr   +30-26510-07175
Menu
Workshops;';

Ημερίδες Προβολής των Τμημάτων

Σύνδεσμοι Υλικού Ημερίδων

Εκδήλωση Παρουσίασης της Σχολής Θετικών Επιστημών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2023. Αίθουσα Δ. Χατζής, Ιωάννινα.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων προβολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Σχολής, πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης των εξελίξεων και προοπτικών των Τμημάτων της.

Η παρουσίαση απευθυνόταν σε μαθητές Λυκείων του Νομού Ιωαννίνων. Τη Σχολή και τα Τμήματα παρουσίασαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και οι Πρόεδροι των Ακαδημαϊκών Τμημάτων (Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας).

Συμμετείχαν 78 μαθητές της Γ΄ Λυκείου από διάφορα Λύκεια της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων και 8 Συνοδοί Καθηγητές.

Επιπλέον, συμμετείχε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κα. Μ. Μπέση.

Εκδήλωση Παρουσίασης της Σχολής Θετικών Επιστημών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023. Αίθουσα Επιμελητηρίου, Άρτα.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών, συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις προβολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Σχολής, πραγματοποίησε Εκδήλωση Παρουσίασης των εξελίξεων και προοπτικών των Τμημάτων, για πρώτη φορά   στην Άρτα.

Τη Σχολή και τα Τμήματα παρουσίασαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Ακαδημαϊκών Τμημάτων .

Συμμετείχαν 120 μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου από διάφορα Λύκεια του Νομού και 15 Συνοδοί Καθηγητές.

Επιπλέον, συμμετείχαν ο Αναπληρωτής της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Άρτας κ. Ι. Ζαχαρέλος, καθώς και ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Κ. Καμπουράκης.

Εκδήλωση Παρουσίασης της Σχολής Θετικών Επιστημών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023. Αίθουσα Δ. Χατζής, Ιωάννινα.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων προβολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Σχολής, πραγματοποίησε Εκδήλωση Παρουσίασης των εξελίξεων και προοπτικών των Τμημάτων της.

Η παρουσίαση απευθυνόταν σε μαθητές Λυκείων του Νομού Ιωαννίνων. Τη Σχολή και τα Τμήματα παρουσίασαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και οι Πρόεδροι των Ακαδημαϊκών Τμημάτων.

Συμμετείχαν 150 μαθητές της Γ΄ Λυκείου από διάφορα Λύκεια του Νομού και 15 Συνοδοί Καθηγητές.

Επιπλέον, συμμετείχαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κα. Σ. Λογοθέτη, ο Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Γ. Ράπτης,  καθώς και ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Κ. Καμπουράκης.

Ημερίδα της Σχολής Θετικών Επιστημών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022. Αίθουσα Γ. Μυλωνάς, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών, στο πλαίσιο της προβολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου αλλά και της διασύνδεσης με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε Ημερίδα Παρουσίασης των εξελίξεων και προοπτικών των Τμημάτων της.

Η Ημερίδα απευθυνόταν σε Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γυμνασίων και Λυκείων της Ηπείρου που ειδικεύονται στη διδασκαλία των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Χημείας.

Οι συμμετέχοντες εκπροσώπησαν και τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου.